Blog

Filters
Întreținerea covoarelor pufoase. Sfaturi și trucuri practice Comentarii (0)
Covoarele pufoase sunt un accesoriu potrivit oricărei locuințe, indiferent de stilul acesteia. Moi și confortabile, completează cu succes livingul și dormitorul, oferindu-le mai multă personalitate. Spre deosebire de alte tipuri de covoare, însă, pot fi mai greu de curățat și spălat acasă. De aceea, am adunat în acest articol cele mai bune sfaturi care te vor ajuta să îți întreții corespunzător covorul.
Orice început este dificil. De unde pornim cu redecorarea locuinței? Comentarii (0)
Când vorbim de design interior, ne putem extinde pe nenumărate paliere greoaie care nu ne sunt de folos în momentul când vrem să aducem o schimbare în locuința noastră.
Cele mai întâlnite dificultăți în casele unde există COVOARE Comentarii (0)
Aspectul armonios al locuinței reprezintă sursa de energie pentru clipe bune și mai puțin bune. Se întâmplă deseori să întâmpinăm situații nu tocmai plăcute, provenite în urma unor accidente care ne plasează în postura de a căuta neîncetat răspunsuri la întrebări.
Cum alegem covoarele pentru hol Comentarii (0)
Covoarele aduc confort și culoare în orice locuință dar necesită atenție în alegerea măsurii, culorii și materialelor ce se potrivesc cu decorul camerei în care sunt amplasate.
Cum alegem covorul pentru bucătărie Comentarii (0)
Bucătăria este cel mai îndrăgit spațiu al locuinței, deoarece aici se gătesc bunătăți și se întâlnește familia la masă în fiecare zi. Această încăpere este îndrăgită datorită confortului și sentimentului de căldură dat.
Cum alegem un covor modern pentru living? Comentarii (0)
Livingul este centrul social al casei, locul unde toată familia se reunește. De multe ori, amenajarea locuinței se începe cu această încăpere, și de acolo se dă tonul pentru amenajarea restului de încăperi.
Cum alegi cel mai bun covor pentru copii Comentarii (0)
Din cele mai vechi timpuri, covoarele au fost folosite în interiorul locuințelor pentru a menține podeaua moale și confortabilă. În afara rolului decorativ al covoarelor, acestea sunt menite să păstreze căldura și să protejeze podeaua de acțiunile agresive ale picioarelor mobilierului. În cazul în care vreți să mutați patul sau biroul copilului, nu vă mai îngrijorați de zgâriatul pardoselii.
Aspecte esențiale de urmărit când alegi un covor Comentarii (0)
Când discutăm despre aspectul unei încăperi, gândul ne sare la un unic element ce leagă, eminamente, tot decorul. Covorul este piesa de rezistență a oricărei amenajări interioare, deoarece prin el reușim să dăm viață ideilor noastre creative și, implicit, să ne conturăm confortul.
TRAIESTE CLIPE MINUNATE PE COVOARE DE CALITATE Comentarii (0)
„Carpet” diem – traieste clipe minunate pe covoare de calitate. Daca va ganditi la Aladin si frumoasele lui aventuri pe covorul zburator, nu va faceti iluzii, inca nu s-a inventat un astfel de dispozitiv...cine stie poate ca oamenii de stiinta se gandesc deja la aceasta posibilitate. Noi astazi insa ne propunem sa discutam, prin intermediul acestei platforme
De ce merită să alegi nuanțe neutre în decorațiunile interioare? Comentarii (0)
Grație diverselor studii efectuate pe baza efectelor benefice produse de nuanțe asupra psihicului, tot mai mult ne regăsim cu dorința de a dobândi decorul ideal pentru locuință.