RSS

Articole blog din "2020" "December"

Cum îți decorezi dormitorul cu stil? Sfaturi utile pentru persoane cu inițitivă
Cum îți decorezi dormitorul cu stil? Sfaturi utile pentru persoane cu inițitivă
În orice aspect al vieții tale te ghidezi după alegeri care, fie că vrei sau nu, te reprezintă în totalitate. Ne place să discutăm cu prietenii despre schimbările pe care dorim să le aducem în viața noastră în materie de design interios, însă, oricât de pricepute s-ar dovedi sfaturile primite, tot propriiile gusturi ne determină să luăm decizii.
Reinventezi decorul dormitorului? Iată ce trebuie să știi
Reinventezi decorul dormitorului?  Iată ce trebuie să știi
Atunci când te gândești să aduci casei tale o nouă ”haină”, în mod special în dormitor, trebuie să îți faci o idee despre cum dorești să fie rezultatul final. Este important să ai în vedere aspecte de natură financiară, dar și estetică, deoarece îți vei petrece clipele de relaxare și destindere între acești patru pereți.
Cum poți transforma camera copilului? Sugestii simple pentru efecte vizibile
Cum poți transforma camera copilului? Sugestii simple pentru efecte vizibile
Dacă ești în căutarea celui mai potrivit covor pentru a completa frumos camera copilului tău, ai ajuns la destinația potrivită. Ți-am pregătit câteva criterii de selecție pe care sperăm să te ajute la decizia finală.
Idei ce-ți vor transforma baia într-o oază de liniște
Idei ce-ți vor transforma baia  într-o oază de liniște
Băia modernă a deveint un adevărat sanctuar dedicat relaxării și destinderii. A devenit locul unde căutăm cu nerbdare să ajungem pentru a petrece cel puțin o jumătate de oră în prezența propriei persoane și a gândurilor nenumărate și haotice.
Cum alegem covorul ideal pentru un design minimalist?
Cum alegem covorul ideal pentru un  design minimalist?
În ultimii ani, minimalismul a luat amploare, influențele nordice fiind din ce în ce mai reabilitate în funcție de fiecare persoană în parte. Minimalismul în design-ul interior are ca aspect fundamental crearea unui echilibru cromatic funcțional și rațional.