RSS

Articole blog din "2021" "February"

CULORILE SI PERSONALITATEA
CULORILE SI PERSONALITATEA
Culorile si personalitatea. Covorul potrivit, la temperamentul potrivit! Tuturor ne plac culorile si avem cel putin o culoare pe care o consideram preferata. Stim, de asemenea, ca alegerea culorii preferate este, de cele mai multe ori, dictata de temperamentul si personalitatea fiecaruia.
COVOARELE SHAGGY O MODA REACTUALIZATA
COVOARELE SHAGGY O MODA REACTUALIZATA
Covoarele Shaggy sunt o moda mereu actualizata. Initial localnicii folosea in interior blana animalelor pentru confort termic, in timp au constintizat plusul de valoare estetica si le-au folosit drept decoratiuni. in anii 1970-180 covoarele shaggy ( latoase) erau o tendinta pregnanta in decoarele interioare.
Cum curățăm vinul roșu de pe covor?
Cum curățăm vinul roșu de pe covor?
Vinul roșu este una dintre cele mai îndrăgite băuturi în întreaga lume, aceasta având efect benefic asupra inimii și circulației sanguine. Această băutură vine să ne întâmpine cu beneficiile sale mai ales în serile destinate distracției în familie, cu prietenii și nu numai.
De ce să alegi un covor oval?
De ce să alegi un covor oval?
Covorul rotund este o alternativă excelentă la covoarele dreptunghiulare sau pătrate. Acesta contrastează cu monotonia și permite să se aducă o notă individuală într-o cameră. Foarte estetic și practic, covorul rotund exprimă o atmosferă relaxantă și confortabilă.
Putem spăla covoarele acasă?
Putem spăla covoarele acasă?
Pe lângă doza suplimentară de confort pe care ne-o aduc în orice spațiu, covoarele completează perfect și ambientul cozy la care visăm cu toții de fiecare dată când ajungem acasă. Totuși, atunci când vine vorba despre curățarea lor eficientă, majoritatea gospodinelor întâmpină dificultăți. Acest lucru este cauzat în principal de faptul că nu întotdeauna putem apela la ajutorul mașinii de spălat.
Contează doar pardoseala modernă sau și utilitatea covorului?
Contează doar pardoseala modernă sau și utilitatea covorului?
Acasă este, prin definiție, sanctuarul fiecărei persoane. Acolo ajungem după o zi obositoare la locul de muncă, după un party memorabil cu prietenii sau după o simplă ieșire în parc cu animalul de companie. Tocmai de aceea, acasă este locul în care ar trebui să beneficiem de confort deplin, de liniște și de energie.