RSS

Blog

Contează doar pardoseala modernă sau și utilitatea covorului?
Contează doar pardoseala modernă sau și utilitatea covorului?
Acasă este, prin definiție, sanctuarul fiecărei persoane. Acolo ajungem după o zi obositoare la locul de muncă, după un party memorabil cu prietenii sau după o simplă ieșire în parc cu animalul de companie. Tocmai de aceea, acasă este locul în care ar trebui să beneficiem de confort deplin, de liniște și de energie.
Cum îți decorezi dormitorul cu stil? Sfaturi utile pentru persoane cu inițitivă
Cum îți decorezi dormitorul cu stil? Sfaturi utile pentru persoane cu inițitivă
În orice aspect al vieții tale te ghidezi după alegeri care, fie că vrei sau nu, te reprezintă în totalitate. Ne place să discutăm cu prietenii despre schimbările pe care dorim să le aducem în viața noastră în materie de design interios, însă, oricât de pricepute s-ar dovedi sfaturile primite, tot propriiile gusturi ne determină să luăm decizii.
Reinventezi decorul dormitorului? Iată ce trebuie să știi
Reinventezi decorul dormitorului?  Iată ce trebuie să știi
Atunci când te gândești să aduci casei tale o nouă ”haină”, în mod special în dormitor, trebuie să îți faci o idee despre cum dorești să fie rezultatul final. Este important să ai în vedere aspecte de natură financiară, dar și estetică, deoarece îți vei petrece clipele de relaxare și destindere între acești patru pereți.
Cum poți transforma camera copilului? Sugestii simple pentru efecte vizibile
Cum poți transforma camera copilului? Sugestii simple pentru efecte vizibile
Dacă ești în căutarea celui mai potrivit covor pentru a completa frumos camera copilului tău, ai ajuns la destinația potrivită. Ți-am pregătit câteva criterii de selecție pe care sperăm să te ajute la decizia finală.
Idei ce-ți vor transforma baia într-o oază de liniște
Idei ce-ți vor transforma baia  într-o oază de liniște
Băia modernă a deveint un adevărat sanctuar dedicat relaxării și destinderii. A devenit locul unde căutăm cu nerbdare să ajungem pentru a petrece cel puțin o jumătate de oră în prezența propriei persoane și a gândurilor nenumărate și haotice.
Cum alegem covorul ideal pentru un design minimalist?
Cum alegem covorul ideal pentru un  design minimalist?
În ultimii ani, minimalismul a luat amploare, influențele nordice fiind din ce în ce mai reabilitate în funcție de fiecare persoană în parte. Minimalismul în design-ul interior are ca aspect fundamental crearea unui echilibru cromatic funcțional și rațional.
Cum reușim să ne impresionăm oaspeții?
Cum reușim să ne impresionăm oaspeții?
Ne dorim mereu ca locuința noastră să arate impecabil, atât pentru a ne simți noi bine în ambient, cât și pentru cei care ne calcă pragul, fie că vorbim despre oameni pe care abia i-ai întâlnit, rude, prieteni, cunoștințe, vecini, pentru aceste persoane va conta prima impresie
Covorul: lumea unei arte decorative esențiale pentru casa ta
Elementul cheie al unei decorațiuni interioare de succes trebuie să fie un covor atent ales în camera pentru care acesta este destinat. Covorul vine să decoreze spațiul de locuit și astfel devine un obiect central la fel de important cum este mobilierul și chiar obiectele decorative.
Fă-ți copilul fericit cu un covor frumos colorat și jucăuș
Cauti idei de covor pentru a decora camera unui copil? Vă oferim o selecție frumoasă de covoare originale și colorate. Covoarele pentru copii sunt special concepute pentru a fi moi la atingere și pentru a avea culori și modele distractive!
Iată care sunt covoarele ideale pentru living
Tocmai te-ai mutat într-o casă nouă și îți dorești ca aceasta să îți reflecte personalitatea și, simultan, să îți ofere nivelul optim de confort? Chiar dacă nu te bucuri de experiență în ceea ce ține de design-ul interior și este prima oară când te ocupi de amenajarea unui imobil, nu este cazul să te îngrijorezi sau să lași panica să se instaleze. Atunci când discutăm despre nivelul de confort de acasă, un lucru este cert: covoarele sunt acele elemente care joacă un rol deosebit de important, fiind decisive în crearea unui ambient relaxant. Întrucât obișnuim să petrecem cea mai mare parte a timpului în living, ți-am pregătit în rândurile de mai jos un scurt ghid util despre alegerea covoarelor potrivite pentru această încăpere: