.

Covoare copii

Afiseaza: 6 produse

 Filtre

Alegerea covorului pentru camera copiilor trebuie să ia în calcul atât latura practică dar și cea creativă. Acest punct central va avea rolul de ai proteja pe cei mici dar și cel de a le oferi un stimul suplimentar pentru imaginația bogată.

Covorașul de joacă petru copii poate părea unul normal pentru oamenii mari dar va fi cu siguranță unul magic pentru ochii celor mici. Asociat prințeselor din povești sau pistelor auto, acestea vor fi locuri ideale pentru a delimita joaca celor mici.

Cum aleg un covor pentru copii?

Atunci când alegi covorul sau covoarele pentrua camera copiilor trebuie să măsori cu atenție zonele desemnate și să te asiguri că acoperi suficient spațiu. Aceste covoare vor servi drept loc desemnat pentru joacă de aceea este recomandat să aibă o suprafață destul de mare pentru a fi cu adevărat utile.

În funcție de forma camerei poți opta pentru covoare ovale sau dreptunghiulare. Ai grijă ca poziționarea lor să nu interacționeze cu leagăne sau balansoare, acestea au nevoie de suprafețe stabile.

Designul și culorile vor fi alese în funcție de pasiunile și preferințele celor mici. Covoare pentru copii cu personajele preferate din desene animate sau cu animale sunt de regulă iubite și apreciate. Poți alege covoare care imită aspectul unei străzi sau al unei curse de formula 1 dacă aceștia se joacă în mod obișnuit cu mașinuțe sau trenulețe.

Analizează cu atenție oferta vreaucovor.ro și achiziționează accesoriul care va completa perfect camera celor mici!

 

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0758575918 contact@vreaucovor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!