Covoare moderne

Filtre Produs

Filter by:

Clear All
Min: 25.00 lei Max: 1540.00 lei
lei25 lei1540

Covoare moderne


 Amenajeaza-ti casa cu covoarele moderne disponibile la noi pe site!

 

Un covor modern este un accesoriu de interior esential pentru orice incapere din casa. Covoarele moderne pot ajuta la definirea stilului si a paletei de culori a unei camere. In plus acestea ajuta la protejarea podelelor si sunt o solutie confortabila atunci cand te plimbi prin casa fara papuci. 

 

 Lucruri de luat in considerare atunci cand achizitionezi un covor modern

 

Inainte de a achizitiona un covor, iti recomandam sa te documentezi la tipul, modelul, dimensiunea, materialul si grosimea produsului de care ai nevoie. Pentru a fi sigur ca alegi covor potrivit tie, iti sugeram sa citesti ghidul complet de alegere a unui covor, redactat de specialistii nostrii. In plus, pentru orice intrebare specifica despre covoarele de pe site-ul nostru, ne poti contactacta aici.

 

  • Dimensiunea covorului - din punct de vedere estetic, pentru o atmosfera cat mai placuta, dimensiunea unui covor trebuie sa se incadreze armonios cu restul decorului dintr-o camera.  

  • Tesatura si designul covorului - din punct de vedere functional, este recomandat sa alegi un covor confortabil dintr-o tesatura de calitate si usor de intretinut astfel incat acesta sa-ti ofere o senzatie placuta atunci cand pasesti pe el.

  • Forma covorului - este un alt criteriu de luat in considerare atunci ahizitionezi un covor. Aici poti gasi covoare moderne ovale, sau covoare moderne dreptunghiulare.

 

Pe vreaucovor.ro poti gasi modele la covoare moderne potrivite gusturilor fiecaruia! Cumpara un covor modern deosebit la o calitate si un pret ireprosabil!