.

Covoare Shaggy

Afiseaza: 7 produse

 Filtre

Covoarele shaggy sunt realizate din fibre textile lungi moi la atingere. Aspectul pufos și fin le transformă în piese interesante care vor capta atenția tuturor. Este imposibil să intri întro cameră cu un covor texturat și să nu îți dorești să pășești peste acesta.

Sunt recomandate pentru dormitoare, birouri și sufragerii deoarece dau un plus de căldură și personalitate spațiilor decorate. Datorită densității covoarelor shaggy este indicat să le poziționezi în zone în care nu vor utilizate pentru a face trecerea de la exterior la interior, de exemplu în holuri.

Care sunt beneficiile unui covor shaggy?

Covoarele shaggy sunt perfecte pentru decorul de interior și pentru a oferi protecție termică în perioada de iarnă. Acestea te vor ajuta să ai picioare calde chiar și în zone care sunt acoperite de gresie sau parchet neîncălzit. 

Ca și covoarele persane, versiunile shaggy vin într-o multitudine de forme și culori. Sunt excelente pentru a decora camere de mici dimensiuni dar și spații extrem de generoase. Datorită spectrului amplu de modele, poți opta pentru versiuni geometrice, florale sau nonconformiste. Covoarele shaggy pot fi opțiunea ideală pentru camerele care au nevoie de mai multă culoare și veselie.

Pe vreaucovor.ro îți punem la dispoziție o selecție mare de covoare shaggy care te vor ajuta să decorezi cu succes. Optează pentru modelele care se potrivesc cel mai bine casei tale și nu uita că poți folosi mai multe covoare pentru a decora un singur spațiu. Încearcă o schemă modernă cu un covor dreptunghiular mai mare și două versiuni ovale reduse pentru un plus de eleganță și rafinament.

 

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0758575918 contact@vreaucovor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!