COVOARELE SHAGGY O MODA REACTUALIZATA

( cuvinte)

Covoarele Shaggy sunt o moda mereu actualizata. Initial localnicii folosea in interior blana animalelor pentru confort termic, in timp au constintizat plusul de valoare estetica si le-au folosit drept decoratiuni. in anii 1970-180 covoarele shaggy ( latoase) erau o tendinta pregnanta in decoarele interioare.

Odata cu intoarcere omului agitat la natural, covoarele shaggy au revenit in forta in cotidianul omului supra - ocupat sa se intoarca spre natura. in acealasi timp, intrucat a crescut grija si protectia animalelor aspectul latos a fost dat de covoare fabricate din diverse materiale, de la sintetic, la matase naturala, fin prelucrata.

Daca pentru o parte dintre cei care aleg aceste covoare este doar un mod de a incalzi pardoseala, designerii de interior il reintroduc in tendinte fie pentru ca incaperea sa aduca un aer clasic -natural sau, dimpotriva, o tendinta hipster.

Tendintele covoarelor shaggy. Culori la moda pentru covoare shaggy

Culorile vii aduc un plus de veselie in case, iar designerii le recomanda pentru un plus de optimism, de vivacitate interiorului.Este pentru toti aceia care cauta ca talpile sa le fie mangaiate de confortul covoarelor, pentru care o carpeta este mai mult de un decor, ci o parte din viata.

Pentru cei care vor sa puna in valoare mobilierul, culorile naturale raman in continuare o optiune deschisa, aspectul pufos al covorului aducand un plus de eleganta, de confort vizual, aproape de natural.

Carpetele moi in nunate calde de alb sau culoarea untului sunt o alegere eleganta. Covoare de mici dimensiuni, puse in baile de culoare inchisa aduc luminozitate spatiului. De asemenea, in living-urile decorate in negru sau culori reci, aceste carpetele in nuante pal vin sa indulceasca atmosfera prin tenta si textura.

Forme la moda pentru covoarele shaggy

Pentru apartamentele sau casele care au camere in dimensiuni mici sau medii, designerii recomanda covoare patrate sau dreptunghiulare, amplasate dupa cum va aratam intr-un alt articol din blogul magazincovoare.ro

Pentru spatiile generoase, cu camere ample si luminoase, specialistii sugereaza covoare rotunde de mari dimensiuni, pozitionate in centrul incaperii. Acestea au rolul de a crea senzatia de concentric, de vibratie.

Covoarele circulare aduc o nota eleganta interiorului, iar aspectul pufos, gentil la atingere aduc un plus de confort. Aceasta forma este o optiune estetica si pentru camerele in care exista un semineu. O carpeta rotunda sau ovala, asezata in fata focului trimite oaspetele in lumea imaginatiei, a povestilor la gura sobei.

Oricare v-ar fi optiune, atat in forma, cat si in culoare, covoarele, carpetele shaggy, cu aspectul lor de lana mitoasa sunt intotdeauna o alegere eleganta.

Lăsați un comentariu