Cum îți decorezi dormitorul cu stil? Sfaturi utile pentru persoane cu inițitivă

( cuvinte)

În orice aspect al vieții tale te ghidezi după alegeri care, fie că vrei sau nu, te reprezintă în totalitate. Ne place să discutăm cu prietenii despre schimbările pe care dorim să le aducem în viața noastră în materie de design interios, însă, oricât de pricepute s-ar dovedi sfaturile primite, tot propriiile gusturi ne determină să luăm decizii.

Cert este, bineînțeles, că noi suntem cei care abordăm perspective deosebite pentru a aduce un strop de culoare vieții, în scopul de a alunga manierat monotonia. Între personalitate și locuință există un acord puternic ce denotă dorința de apartenență profundă, sentimentul deplin de „acasă”.

Magia pe care o poți crea prin intermediul design-ului este surprinzătoare, iar stilul pe care-l abordezi te poziționează în fața miilor de elemente ce-ți servesc drept piese componente ale unui decor unic.

Oprește-te la câteva nuanțe esențiale

Preferințele estetice nu sunt de judecat, însă, dacă aspiri către o imagine luxuriantă a căminului tău sau poate opusul acesteia, ai nevoie de o combinație armonioasă care să îți placă cu adevărat. Dacă mizezi, spre exemplu, pe o paletă de nuanțe din aceeași gamă doar cu tonuri diverse, va fi o adevărată plăcere să te joci cu acestea.

Menține totul la minim

Un decor demn de apreciat are la bază un spațiu în care mobilierul și arhitectura au loc să respire. Credem cu tărie, că un design în care locul este aerisit din punct de vedere vizual, este atrăgător prin delimitarea precisă a fiecărui colțișor. Piesele „plutitoare” sunt o abordare a stilului modern, ce tinde să ne inspire și să ne ghideze spre elemente care pun în valoare economia spațiului.

Este necesar să acorzi atenție mobilierului de care chiar ai nevoie și în care poți depozita inteligent o colecție generoasă de lucruri. Armonia locuilui poate fi completată de lumini aplicate pe perete, pentru a scuti din spațiul disponibil.

Alege un covor potrivit

Dacă în primă instanță suntem atrași de zecile de imagini cu deosebite variante de design, trebuie să ne gândim foarte bine la ceea ce dorim cu adevărat să prezinte decorul final al încăperii. Un stil deosebit cere elemente pe măsură, la acest capitol putând să apară mici probleme la modul de abordare și combinare a texturilor și nuanțelor.

Covorul este piesa cheie ce pune în echilibru întregul ansamblu vizual. Secretul constă în crearea unei simbioze perfecte între lucrurile ce par să nu dețină vreo legătură. Dacă dorești un aspect mai jucăuș, optează pentru un model de covor shaggy, iar dacă îți dorești să punctezi esența unui decor vintage, covorul persan dezlănțuie potențialul major al încăperii vizate.

În concluzie, nimic nu este imposibil de realizat, chiar și atunci când considerăm că gusturile proprii nu pot fi întregite într-un design fabulos.

Pentru a defini în totalitate design-ul interior, vă invităm să descoperiți colecția de covoare disponibilă pe site-ul nostru. Texturile fine, culorile deosebite, combinațiile de imprimeuri și dimensiunile potrivite sunt de-a dreptul variante pe care merită să mizați.

Un design interior poate deveni magic doar prin elemente de decor bine alese și concepute corespunzător.

Lăsați un comentariu