Cum poți transforma camera copilului? Sugestii simple pentru efecte vizibile

( cuvinte)

Fiind mici, năzdrăvani, iubitori de nuanțe puternice și electrizante, camera copiilor va răspunde mereu unor nevoi diverse, față de cele necesare în living, bucătărie sau dormitor. Criteriile de selecție în alegerea covorului pentru camera copilului sunt cu totul altele, motiv pentru care trebuie să ne focusăm atenția pe aspecte mai deosebite, în funcție de preferințele copilului, bineînțeles.

Dacă ești în căutarea celui mai potrivit covor pentru a completa frumos camera copilului tău, ai ajuns la destinația potrivită. Ți-am pregătit câteva criterii de selecție pe care sperăm să te ajute la decizia finală.

Rezistență și durabilitate

Fiind o cameră cu trafic intens, unul dintre cele mai importante criterii de selecție se definește prin atenție la calitatea materialului din care este confecționat covorul. Cei mici sunt mereu dornici de mișcare, țopăie, împrăștie jucării și, nu de puține ori, aleg să ia mici gustări, care se pot finaliza cu diverse pete. Rezistența este demonstrată în timp, o alegere înțeleaptă va scuti schimbul frecvent de covoare din camera copilului.

În acest capitol se integrează un aspect mai sus menționat, anume, faptul că cei mici nu acordă atât de multă atenție curățeniei pe cât ne-am dori noi. Este absolut copleșitor să vezi micul îngeraș cum se bucură de fiecare clipă petrecută alături de prieteni sau de entuziasmul cu care savurează o felie de prăjitură stând pe covor.

Igienizare eficientă 

Acesta este principalul motiv pentru care nuanțele omogenizate perfect în design-ul covorului, alături de materialul puternic, facilitează un proces de igienizare mult mai eficace și ușor. Grija pentru igienizarea unui covor modern ar trebui să fie de domeniul trecutului, deoarece tehnologia confecționării covoarelor moderne vizează, fiecare aspect de acest gen.  

Pentru ca procedura de igienizare să poată fi efectuată corespunzător, dimensiunea firelor și nuanțele ce stau la baza confecționării covorului avantajează sau nu întregul proces.

Care sunt aspectele care definesc o procedură de igienizare corespunzătoare? Ei bine, dimensiunea firelor și nuanțele ce completează aspectul covorului sunt elemente hotărâtoare, care îți aduc bucurie, sau chin. Este un criteriu selectat în funcție de dorința proprie, însă, cel mai avantajos tip de fir pentru covoarele de acest gen este cel scurt.

Fie că dorești să speli covorul acasă sau într-o unitate specializată, va fi ceva extrem de plăcut și rapid, fără prea mult efort. În plus, acest tip de fir elimină posibilitatea acumulării în timp a alergenilor, bacteriilor și mizeriei greu de îndepărtat.

Nuanțele potrivite pentru camera copilului

Camera oricărui copil vine la pachet cu o poveste specifică propriei sale personalități. Acesta este motivul principal care ne ghidează atunci când dorim să completăm design-ul camerei celui mic. Culorile prezente pe design-ul covoarelor  pentru copii trebuie să fie de cele mai multe ori pigmentate, combinații jucăușe, cu modele îndrăznețe în tonuri puternice.

Este cert că în puține cazuri ne vom orienta spre un covor alb atunci când vom discuta despre camera copilului. Pe lângă rolul estetic, covoarele colorate ajută copilul să se dezvolte armonios, fiind de cele mai mult ori imprimeuri care-i stârnesc entuziasmul și interesul.

Cea mai bună alegere își va face cunoscut succesul prin reacția celui mic. Te invităm să descoperi colecția de coavoare pentru copii din cadrul catalogului prezent pe site-ul nostru. Nu ezita să ne contactezi în cazul în care întâmpini neclarități sau dorești să afli informații suplimentare despre produse.  

Lăsați un comentariu