Fă-ți copilul fericit cu un covor frumos colorat și jucăuș

( cuvinte)

Cauti idei de covor pentru a decora camera unui copil?

Vă oferim o selecție frumoasă de covoare originale și colorate. Covoarele pentru copii sunt special concepute pentru a fi moi la atingere și pentru a avea culori și modele distractive!

Decorul dormitorului unui copil pe cât de drăguț, pe atât de util

Cine a spus că un covor este doar decorativ? Covoarele pentru copii, pe cât de moi și colorate sunt, ele pot fi și adevărate locuri de joacă! Ceea ce ar putea fi doar un obiect decorativ devine astfel un accesoriu jucăuș pentru învățare a culorilor de exemplu, în timp ce se distrează.

Covorul pentru copii poate avea funcția de a da mai multă culoare camerei micuțului tău, o funcție de asemenea importantă pentru dezvoltarea acestuia. Acesta va putea învăța foarte ușor să cunoască diferite culori datorită desenelor frumos lucrate și colorate. 

Covorul pentru copii, poate fi un adevărat loc de joacă

Ce se întâmplă dacă decorarea camerei copilului tău servește și ca jucărie? Deși este un atu estetic, covorul poate fi și un adevărat loc de joacă!

Faceți loc mașinilor mici pe covorul albastru cu circuit rutier pentru mașini. Aveți grijă, mașina vine cu viteză mare! Sau puteți alege covorul pentru copii Orășel, suficient de mare pentru a lăsa spațiul necesar copiilor de a-și crea propriul oraș în cameră și de a adăuga pe el micile lor figurine preferate.

Personajele din desene animate sau animalele se invită în camera copilului tău

Fetița sau băiatul tău adoră animalele? De ce să nu-i transformi în tema decorativă a camerei?

Tom&Jerry, Mickey Mouse, Minnie și alte animăluțe vor fi mândre să înfrumusețeze camera copilului tău cu un covor după imaginea lor. Prin urmare, decorul colorat poate fi asigurat de fermecătoarea Minnie de pe covorul roz sau de covorul albastru cu gașca lui Mickey.

Covoarele pentru copii vor face pe lângă zona de învățare și un loc frumos de joacă unde poți sa-i prezinți copilului tău animalele și culorile.

Avantajele acestor covoare

Pe lângă faptul că sunt antialergice, antibacteriane, sunt ușor de curățat și în ultimul rând: nu trebuie să le hrănești!

Simplu, dar colorat!

Dacă credeți că unele covoare cu jocuri și animale sunt asociate cu copiii foarte mici, puteți alege opțiuni mai simple, dar colorate. 

Alegeți pentru copii covoare simple, dar colorate! Potrivite pentru toate vârstele, covoarele colorate cu siguranță vor face toți copii fericiți!

Modelele cu aspecte geometrice vor aduce un plus în decorul spațiului pentru copii care este mai mult decât un accesoriu pentru cameră: este un loc de joacă, descoperire și distracție, nu uitați că spațiul de joacă este esențial pentru dezvoltarea sa senzorială și motorie.

Covoarele noastre pentru copii sunt fabricate în conformitate cu standardele actuale.
Procesul lor de fabricație le face să fie rezistente, iar materialul lor moale va amortiza căderile celor mici.

Depinde de voi să alegeți modelul care se va potrivi cel mai bine pentru a decora camera copilului într-un mod distractiv cu personaje, culori, jocuri sau animale!

Lăsați un comentariu