TRAIESTE CLIPE MINUNATE PE COVOARE DE CALITATE

( cuvinte)

„Carpet” diem – traieste clipe minunate pe covoare de calitate

Daca va ganditi la Aladin si frumoasele lui aventuri pe covorul zburator, nu va faceti iluzii, inca nu s-a inventat un astfel de dispozitiv...cine stie poate ca oamenii de stiinta se gandesc deja la aceasta posibilitate. Noi astazi insa ne propunem sa discutam, prin intermediul acestei platforme online, despre cateva dintre calitatile pe care ar trebui sa le aiba un covor.

Sa o luam cu inceputul, covoarele exista in viata noastra inca din secolul al 5-lea, de cand dateaza si cel mai vechi covor din lume, descoperit in Pazirik, Siberia (asa ne spune wiki:)). Nu degeaba vorbim de Siberia, pentru ca o calitate importanta a covoarelor este termoizolarea.

De atunci si pana astazi utilitatea a ramas aceeasi si anume asigurarea unui confort maxim, mentinerea temperaturii optime in orice locuinta! Modelele, structurile, matrialele folosite au suferit modificari, insa scopul principal a ramas neatins – traieste clipa, traieste senzatii deosebite, bucura toate simturile si asigura la fiecare pas temperatura ideala.

Desfatare cu covoare moderne

Modernismul, contemporanul si toata evolutia in producerea covorului au adus cu sine modele noi, pline de culoare, modele geometrice, personaje preferate si au reusit sa creeze tablouri de vis pe cele mai diferite pardoseli.
Fie ca vorbim de parchet, gresie sau alte tipuri de podea un covor modern, ales pe masura potrivita nu face altceva decat sa creasca valoarea incaperii si sa adauge design si stil.

Incaperile nu pot fi complete fara covoare, nimanui nu-i place senzatia de rece la picioare (aici ramanem totusi fideli ideii ca nu picioarele reci ne imbolnavesc, ci e pur si simplu o senzatie neplacuta).

Un element important in desfatare il reprezinta materialul din care este realizat un covor: lana, polipropilena sau acrilic, raman materialele care asigura cele mai fine si placute senzatii la atingere.

Apoi, un covor moale si pufos face mandru orice parinte care-si vede pentru prima data piciul facand primii pasi. Curajul este rasplatit cu pupici si joaca poate fi pornita. Clipele traite alaturi de cei dragi spun povesti nemaipomenite.

Ovale sau dreptungiulare, covoarele ideale trebuie sa fie antiderapante

Stim cu totii cazurile celebre cand iti fuge covorul de sub picioare, si daca nu ne referim la sentimente intre indragostiti, atunci e bine ca un covor sa ramana mereu la locul lui, sa ofere protectie si siguranta la fiecare pas. Sa ne ferim de pericole face parte din cotidianul nostru, si in casa si afara trebuie sa fim atenti sa prevenim inainte sa tratam.

Update-ul covorului modern cu sistem antiderapant face parte din tratamentul special cu care ne rasfata un covor bine realizat si gandit pentru performanta.

Cand ne referim la forme si vorbim de covoare dreptunghiulare sau de covoare ovale, aici e o discutie despre stil si viziune. Se spune ca oamenii conservatori si ambitiosi aleg liniile drepte in timp ce oamenii visatori si creativi aleg liniile curbe, rotunde. Si pentru cei de mijloc exista modele de covoare, cele asimetrice, dar despre asta vom vorbi intr-un alt articol cand vom face legatura intre felul de a fi si alegerile facute, inclusiv in materie de design interior si in alegerea covorului adaptat la personalitate.

Un covor mare, maricel, un covor mic, mititel – un pas curat si sigur

Marimea conteaza, calitatea conteaza, siguranta conteaza, si mai conteaza ceva – pentru cei sensibili s-au creat covoarele antibacteriene. Texturile covoarelor au fost imbunatatite de-a lungul anilor iar studiile au dus la performanta de a aduce prospetimea in casa noastra. Sistemul antibacterian din covoarele moderne asigura tratamentul ideal atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Un virus mai putin prezent in viata noastra reprezinta cu pericol in minus pentru sanatatea noastra, o lupta mai putin a imunitatii noastre cu factorii externi.

Libertate de miscare

O caracteristica importanta a covoarelor este atenuarea zgomotelor si impactului cu solul. Daca ne gandim la cate telefoane au salvat covoarele din zilele noastre, sigur avem si imaginea magazinelor de reparat aparatele mobile care duc lipsa de clienti din astfel de motive generate de caderea telefoanelor pe jos.

1 - 0 pentru covor, puncte in plus pentru siguranta. Un meci castigat de un elemement de decor ce este acum indispensabil din orice locuinta.

Fir cu fir avem modelul

Sigur stiti din amintiri sau povesti imaginea masinii de tesut covoare care petrecea firele abia iesite din torusul bunicii si le imbina astfel incat sa realizeze compozitii unice si deosebite. In cazul covoarelor moderne, fir cu fir ramane baza, modelele insa sunt adaptate la contemporan, avangarda, noutate, unicitate si exclusivism.

Covoarele au capatat mai multa culoare, modelele sunt dupa pofta inimii. Copilul vrea mai mult rosu sau mai mut albastru?...covorul Disney e prezent. Parintii vor verdele naturii si albastrul cerului in living?...covorul colorat sau cu motive geometrice e prezent. Bunicii vor o bucatarie calduroasa, cu nuante din toate anotimpurile?...traversa e prezenta.

Si iata ca avem diversitate, iata ca putem pune la dispozitia fiecarei cereri cele mai bune covoare, la cele mai atractive preturi

In cautarea modelului unic de covor, care poate intruni toate conditiile mentionate mai sus, fara pic de modestie, magazincovoare.ro este o platforma online cu sute de modele, culori, texturi, dimensiuni, gata oricand sa surprinda, sa ofere garantia lucrului bine realizat, la preturi de invidiat, cu reduceri pentru orice sezon!

Experienta noastra de ani de zile si cautarea celor mai bune si mai frumoase produse, ne permit sa punem la dispozitia dumneavoastra online, simplu si rapid la cateva click-uri distanta, covoare, covoare, covoare...cele mai bune covoare!

Lăsați un comentariu